falling

Followers

Tuesday, 15 November 2011

memang tak sume lelaki same tapi kebanyakkan dorunk tade perbezaan pown...derrr??

BEWARE!

mula-mula ayat semua manis.....lepas tu?

*call pown dah jarang..cgt bz la konon.
*bile call ckp pown dah laen mcm..bahase kasar gler dan nak tak nak cakap.
*nak jumpe pown susah..kalau dulu tade alasan pown untuk sume tuh.
*asik membelek telefon bimbit ketika bersama korunk.
*telefon bimbit mereka sudah menjadi bahan larangan untuk korunk sentuh.
*accident atau macam-macam alasan juz untuk minx simpati korunk dan mengharap korunk paham yang dorunk kesempitan wang.
*lame dah x contact alasan tade kredit dan sebagai nye.
*bla dan makin hilang macam tu jew.
*teptaptup 2 atau 3 minggu kemudian jumpe dye dengan minah laen..kalau x jempe dorunk tengah hepi2 dating maybe jempe picture mesra dorunk.

dari sumber yang boleh dipercayai..huhu..cube fikir kan adakah antara tanda-tanda niyh pernah ada dalam hubungan korunk before niyh..ggrrrr....



No comments:

Post a Comment