falling

Followers

Tuesday, 15 November 2011

saya mahukan nya!

niyh la aq..mase kecik haram nak suke teddy bear..bile dah besa panjang niyh cam orang buang tebiat gler kan teddy bear..tapi dah besa kan..tade sape la nak bagi dah..huk3.. :(






hargai lah dye....

sebagai perempuan korunk kene jugak menghargai pengorbanan seorang lelaki..susah untuk mencari lelaki yang benar jatuh cinta kat korunk..actually boy niyh kadang-kadang lebey manje dari girls taw..

apabila mereka benar-benar jatuh cinta.

*sanggup melakukan sesuatu dengan bersungguh-sungguh bukan kerna terpaksa untuk kekasih hati nya.
*menjadi seorang yang banyak bercakap dan membuat lawak tanpa henti semata-mata untuk nmelihat senyuman kekasih nya.
*banyak menasihati kekasih nya kerna mereka amat menyayangi nya.
*dye mengongkong kekasih nya kerna perasaan cemburu yang meluap dan takut kehilangan kekasih nya.
*dye sudah pandai merajuk kerna ingin di pujuk.
*sentiase mengambil tahu pergerakan kekasih hati nya kerna mereka sangat mengambil berat dan risau akan keselamatan kekasih nya.
*dye kerap bertanya adakah kekasih nya mencintainya kerana dye merasa kasih nya lebih kuat dari kekasih nya.
*dye cuba meluangkan lebih masa dengan kekasih nya.
*apabila timbul orang ketiga dye sanggop melakukan apa saja untuk merebut kembali kekasih nya dan tidak mudah berputus asa.
*bukan semua lelaki sanggup menitis kan air mata nya demi seorang perempuan.

<3 <3 <3

memang tak sume lelaki same tapi kebanyakkan dorunk tade perbezaan pown...derrr??

BEWARE!

mula-mula ayat semua manis.....lepas tu?

*call pown dah jarang..cgt bz la konon.
*bile call ckp pown dah laen mcm..bahase kasar gler dan nak tak nak cakap.
*nak jumpe pown susah..kalau dulu tade alasan pown untuk sume tuh.
*asik membelek telefon bimbit ketika bersama korunk.
*telefon bimbit mereka sudah menjadi bahan larangan untuk korunk sentuh.
*accident atau macam-macam alasan juz untuk minx simpati korunk dan mengharap korunk paham yang dorunk kesempitan wang.
*lame dah x contact alasan tade kredit dan sebagai nye.
*bla dan makin hilang macam tu jew.
*teptaptup 2 atau 3 minggu kemudian jumpe dye dengan minah laen..kalau x jempe dorunk tengah hepi2 dating maybe jempe picture mesra dorunk.

dari sumber yang boleh dipercayai..huhu..cube fikir kan adakah antara tanda-tanda niyh pernah ada dalam hubungan korunk before niyh..ggrrrr....



Monday, 14 November 2011

betulkah lelaki???

dalam sehari mungkin ramai wanita yang telah ditemui oleh 
mereka..atau mungkin ada segelintir yang memikat hati mereka...namun apabila sebelum mereka tidur hanya satu yang mereka fikirkan..


iaitu kekasih hati nya.......


gggrrrrrrr...

putus cinta memang saket kan?
ape lagi bile kite dah cinta mati dengan seseorang tuh..yela bile korunk pecaye dan sanggop lakukan ape saje demi buah hati korunk uh akhir nya cinta x kesampaian..ape nk buat kite hanya mampu merancang dan die yang maha besar yang menentukan segala nya.Mungkin ade sesuatu yang lebih baek menanti selepas itu.kita perlu redha dengan ketentuan nye..

cinta pertama memang agak sukar dilupa..ya dont turn back tapi kite still kene amek pengajaran dr mende yg lepas..jadi kite akan lebih berhati-hati..

hurmmm..ape tujuan aq bemadah segale bagai niyh???
adoi..

 "aq rindu kat dye NOKTAH"
 (x dew makne apa-apa pown)







Saturday, 8 October 2011

nadia yang kurang kaseh sayang.. :(

not in a good mud..huk3..
kat matrik negeri sembilan ary niyh tade ayer kowt..oleh kerna itu beta cgt murka!huk3..pew la malang naseb aq..satu minggu niyh mud ta berape nk baek..sume mende ta kene..nadia oh nadia jgn la manje cgt..cube la berdikari..pijak di atas kaki sendiri..ggrrrr..
kalau aq taw tade ayer aq dah balek umah da jumaat ary tuh!!ish..pesal la inform awal2..konon2 tanak balek n dok hostel bia aq bole study...but??keje nye asik menadah air pakai baldi..nk kene angkat bawak naek blok plak tuh..saket pinggang aq..dah mcm makcik2 taw ta!saket nye la aty..

ayah pown same..janji last week nk dtg sini tgk along..pg tadi ayah kol ta dpt dtg..cehh..along ingat ayah da on da way..cedey nye..teguris hati niyh dengar..nk jmpe parents sendri pown kene wat appointment dulu kan..ayah anta mcj ckp ayah minx maap n nak dtg next week..ta payah la pujok..bia kan along sowg2 kat cni..next week pown ta payah dtg sbb along ade muet..huk3..bile pikir2 terok betol nadia niyh..em merajuk merajuk merajuk..ayah nk pujok dye bain kan duet??along tanak duet oke. >.<

tgh hari semalam lecturer wat extra klas tok math..memang aq terok kat subject tuh dr kecik lg..result aq mesti spoilt sbb math..mcm last sem aq ta dpt 4 flat sbb math..aq punye la semangat bekobar kobar nk pegi extra klaz tuh..yg ajar pown lecturer baek pny..klaz mule pkol 2.30 sbb dak laki kene pegi solat jumaat..aq dah ciap2 nk pegi room8 aq call..dye ckp dye dah ade kat dewan kuliah..time tuh jam bwu menunjuk kan kol 1.30 p.m..lagi sejam nk mule tapi dye ckp dewan kuliah dah penoh mcm sadin.aq pown teros pegi n memang tenyate x bole msok langsong!pesal lah dak matrik niyh rajin cgt nk belaja..cer bagi ruang tok aq yg bodo lg hampeh math niyh msok..hmm..sampai kat atas lantai kat tangge tuh ade budak duduk..

so aq decide blah dr citu..yg wat lg cedey membe aq pegi n dye langsong ta jage tempat aq..tok membe2 laen dye jage..memang la kan..jenis nk pndai sendri..takan aq nk selit ckit pown kat sit sbelah dye ta bole..padahal  hari biase aq dgn budak2 niyh jage sit tok dye..ta pnah tgl membe beb!ase mcm nk nanges jew..bia la dye..aq dgn hati yg hampe balek bilik..blok memang sunyi time tuh..memang sume g extra klaz tuh..unit math bukak hampir sume dewan kuliah..

dengan tension n saket hati aq dok kat bilik sowg2 mcm org bodo..pew la naseb ko nadia..aq pown kol b beberape kali..hey nizam niyh pown tamow angkat phone..great!padan muke nadia lg!memang hepi..mlm tuh b mcj n ckp dye ta perasan aq kol sbb phone dye chrge kat dlm bilik..hmm..ptg tdi kol b ta angkat lg..hari niyh b ckp phone dye msok ayer plak..sebab dye balek klaz tdi hari hujan..derrrr..pape je la nadia...

even ape pown yg jadi korunk semue la yg terindah dlm idop aq..yg paling aq sayang.tanpe korunk sume cpe la aq.
                                       
                                                                   

Friday, 30 September 2011

malu nyeeee..huk3

this morning (in chemist lab)

:choi!whats color of your tudung?
:purple..
:owh for sure you are not blind person.
:em..?? *wonder*
:everything perfect..
:*smile*
: but i thing you are deaf.did you hear what i had briefing just now??I SAID RINSE! NOT WASH IT!.

(haha..tekebil2 mate aq..)
i'm sorry sir, i cannot focus doing the experiment when you are watching me all the time..what the ...??i have a very handsome lecturer..until i used half a bottle of distilled water to rinse my pH meter..ggrrr..
never mind, every single words that came out from your mouth is the sweetest things that i have ever heard..haha