falling

Followers

Tuesday, 15 November 2011

saya mahukan nya!

niyh la aq..mase kecik haram nak suke teddy bear..bile dah besa panjang niyh cam orang buang tebiat gler kan teddy bear..tapi dah besa kan..tade sape la nak bagi dah..huk3.. :(






hargai lah dye....

sebagai perempuan korunk kene jugak menghargai pengorbanan seorang lelaki..susah untuk mencari lelaki yang benar jatuh cinta kat korunk..actually boy niyh kadang-kadang lebey manje dari girls taw..

apabila mereka benar-benar jatuh cinta.

*sanggup melakukan sesuatu dengan bersungguh-sungguh bukan kerna terpaksa untuk kekasih hati nya.
*menjadi seorang yang banyak bercakap dan membuat lawak tanpa henti semata-mata untuk nmelihat senyuman kekasih nya.
*banyak menasihati kekasih nya kerna mereka amat menyayangi nya.
*dye mengongkong kekasih nya kerna perasaan cemburu yang meluap dan takut kehilangan kekasih nya.
*dye sudah pandai merajuk kerna ingin di pujuk.
*sentiase mengambil tahu pergerakan kekasih hati nya kerna mereka sangat mengambil berat dan risau akan keselamatan kekasih nya.
*dye kerap bertanya adakah kekasih nya mencintainya kerana dye merasa kasih nya lebih kuat dari kekasih nya.
*dye cuba meluangkan lebih masa dengan kekasih nya.
*apabila timbul orang ketiga dye sanggop melakukan apa saja untuk merebut kembali kekasih nya dan tidak mudah berputus asa.
*bukan semua lelaki sanggup menitis kan air mata nya demi seorang perempuan.

<3 <3 <3

memang tak sume lelaki same tapi kebanyakkan dorunk tade perbezaan pown...derrr??

BEWARE!

mula-mula ayat semua manis.....lepas tu?

*call pown dah jarang..cgt bz la konon.
*bile call ckp pown dah laen mcm..bahase kasar gler dan nak tak nak cakap.
*nak jumpe pown susah..kalau dulu tade alasan pown untuk sume tuh.
*asik membelek telefon bimbit ketika bersama korunk.
*telefon bimbit mereka sudah menjadi bahan larangan untuk korunk sentuh.
*accident atau macam-macam alasan juz untuk minx simpati korunk dan mengharap korunk paham yang dorunk kesempitan wang.
*lame dah x contact alasan tade kredit dan sebagai nye.
*bla dan makin hilang macam tu jew.
*teptaptup 2 atau 3 minggu kemudian jumpe dye dengan minah laen..kalau x jempe dorunk tengah hepi2 dating maybe jempe picture mesra dorunk.

dari sumber yang boleh dipercayai..huhu..cube fikir kan adakah antara tanda-tanda niyh pernah ada dalam hubungan korunk before niyh..ggrrrr....



Monday, 14 November 2011

betulkah lelaki???

dalam sehari mungkin ramai wanita yang telah ditemui oleh 
mereka..atau mungkin ada segelintir yang memikat hati mereka...namun apabila sebelum mereka tidur hanya satu yang mereka fikirkan..


iaitu kekasih hati nya.......


gggrrrrrrr...

putus cinta memang saket kan?
ape lagi bile kite dah cinta mati dengan seseorang tuh..yela bile korunk pecaye dan sanggop lakukan ape saje demi buah hati korunk uh akhir nya cinta x kesampaian..ape nk buat kite hanya mampu merancang dan die yang maha besar yang menentukan segala nya.Mungkin ade sesuatu yang lebih baek menanti selepas itu.kita perlu redha dengan ketentuan nye..

cinta pertama memang agak sukar dilupa..ya dont turn back tapi kite still kene amek pengajaran dr mende yg lepas..jadi kite akan lebih berhati-hati..

hurmmm..ape tujuan aq bemadah segale bagai niyh???
adoi..

 "aq rindu kat dye NOKTAH"
 (x dew makne apa-apa pown)