falling

Followers

Friday, 30 September 2011

malu nyeeee..huk3

this morning (in chemist lab)

:choi!whats color of your tudung?
:purple..
:owh for sure you are not blind person.
:em..?? *wonder*
:everything perfect..
:*smile*
: but i thing you are deaf.did you hear what i had briefing just now??I SAID RINSE! NOT WASH IT!.

(haha..tekebil2 mate aq..)
i'm sorry sir, i cannot focus doing the experiment when you are watching me all the time..what the ...??i have a very handsome lecturer..until i used half a bottle of distilled water to rinse my pH meter..ggrrr..
never mind, every single words that came out from your mouth is the sweetest things that i have ever heard..haha

Friday, 16 September 2011

study.

Sampai bile kene study??aq dah penat la cam niyh..but nak wat cm ner..menuntut ilmu biar sampai ke negeri china..mencari ilmu biar sampai ke liang lahad..niyh la yang selalu member2 aq kat matrik ckp..thanks korunk coz wat aq besemangat semule. Ade sorang membe aq niyh name dye hafizah. Dye selalu ckp kite menuntut ilmu bkn jew tok idop senang di kemudian hari tapi kerna lillahitaala..baru ilmu berkat.kamu memang cgt baek.

Lame jugak aq dah biar kan blog niyh kan..dah besawang sane cini  agak nye..skunk niyh aq bz cgt coz exam is juz around the corner..ggrrr..cuak nye..law aq x dpt pointer 4.0 memang bungkus la..mimpi  jew la sem 2 nnt aq nk pat 4.0 tok overall..kat matrik if nk dpt 4.0 dlm final its must be 4.0 for both semester.    

So  (4.0 + 4.0)/2 = 4.0
If aq dpt  (4.0 + 3.5)= 3.75

Adoi memang aq kene usehe lebey..tarikh MUET pown kurang baek la..kene amek MUET time study week btol2 dah dekat nak exam..x taw nk focus yg mane satu..

Hari 2 mase assembly aq ingat lagi en.Saat merangkap penolong pengarah matrik bg ucapan..dye ckp kalau result dah terok n x sampai target dye tetap kene buang student tu..x kire sedare or sape2 sbb tu dah jadi peraturan..dye memang marah cgt mase tuh coz ade student matrik yg jumpe dye coz nk keluar dr matrik sbb x boley nk catch up syllabus yg di ajar..nk taw pew dye ckp?

‘ITS UP TO YOU AND GO AHEAD. SORRY TO SAY YOU HAVE A BAD GENETIC MATERIALS’
 Tediam aq dgr.hahaha..tecabar doe.

Saturday, 3 September 2011

si dia...

susah nye nk jumpe cinte yang betol-betol tulus, ikhlas, jujur dan setie.....yang sanggop lakukan ape saje demi cinte nye.....