falling

Followers

Tuesday, 5 July 2011

dOmo~ ngeee :D

kenape skunk niyh ramai orang yang minat ngan domo??temasok larh aq..macam2 koleksi domo dah aq ade..sampai muke pown dah iras2 domo..hehe..domo niyh sangat kiut la..


kat sini ade bayak barang domo..kalau korunk minat leyh la g kat Sg.wang..
bukan tu jew.teddy bear yg laen pown ade..harge dye sgt berpatutan..nampak tak domo yang bapak beso kat belakang aq tuh..geram gler..sangat empok taw..kalau lah aq dapat..adoi..same tinggi dgn aku tuh..sangat best tok bawak tito..hehehe ^_^


haaa..jangan jeles..aq ade beg domo!hik3..beg niyh byk functions taw..leyh letak barang...boleh jadi bantal..leyh jadi teddy bear tok korunk hug..ngeeeee.. :D

skunk dah jadi mcm trend plak..mule2 kat kolej aq sorang jew pakai..but now dah ramai gler yg bawak beg niyh kehulur kehilir..eeeee..geram nye..tapi x kesah la..pew salah nye kite mempunyai minat yang same..
bukan gurls jew taw..lelaki pown ramai yg pakai barang2 domo yg kian hot niyh..

check it out! 
:)

Monday, 4 July 2011

rindu setengah mati

ohoho..tetibe rase di hati tak keruan..adoi.rindu yg makin membara..chewahh..lame x jumpe..mesej pown jarang..makin lame rase makin jaoh pulak..sob3 :(..cedey nye rase..aku dah makin di lupe kan kew..?rase macam disisih kan pown ade dan macam x penting..tape la..bia jela aq yang jaoh kan diri..hmmm..think positive nadya..mungkin dye busy..........


kan best kalau kite macam dulu2..awak selalu ade dekat dengan sye..... :(



                                                         

Friday, 1 July 2011

road to success is always under constructions.,.

sentence niyh Pn. Nun yang bg..aq absolutely agree with that.,untuk bejaye kite mesti lah kene sentiase berusehe tok baiki diri niyh..sentence niyh memang sangat ringkas tpi kalau di pegang ia sangat memotivasi kan diri kite. Untuk bejaye bukan nye mudah..tapi ia bukan lah mustahil! tadi practicum aq kene brain wash dgn ms.Nad..perghhh..memang sume wat muke seposen mase tuh..lecturer pny la besunggoh-sunggoh nk kite org bejaye.,tapi kite owg niyh wat x taw jew..huhh..mmg dorunk x dpt ape2..dorunk juz nk kite org bejaye jew..kite masih x sedar lagi..nadya bangon lah dari mimpi kau!kat sini setahun jew..pew lg yg kau nak?dah dapat peluang jgn sie2 kan..Ms.Nad ckp kat mane2 ade cabaran.,.the main point is diri kite..kite x kan boleh lari dr sume tuh.,face it nadya!terime jew lah hakikat aq kat sini tok struggle n fight.,Ms.Nad ckp jgn kite sekali kali jdi LOSER! loser?ape tuh?aq x taw ooke..aq bkn lah org yg mengalah b4 bejuang..dan tak kan!hmmm..Where there's a will there's a way :)


                                               Road Work Under Construction Clip Art